Informace k úhradě členského příspěvku 2024

26.2.2024

Vážení autorizovaní zeměměřičtí inženýři,

vedení České komory zeměměřičů splnilo všechny potřebné kroky, které vedly k zápisu do rejstříku orgánů veřejné moci, ČKZ má své IČO: 211 93 576 a byl zřízen bankovní účet u ČSOB. Nyní je možné se zpožděním zahájit výběr členských příspěvků na rok 2024.

Přestože splatnost členského příspěvku je podle vnitřních předpisů ČKZ k 28. únoru 2024, rozhodlo představenstvo ČKZ na svém únorovém zasedání s ohledem na přechodné období, ve kterém se nyní nacházíme, o prodloužení termínu splatnosti do 28. března 2024.

Výše členského příspěvku

-       základní výše členského příspěvku pro aktivní členy činí 7 800 Kč

-       snížená výše pro neaktivní členy, kteří nebudou v kalendářním roce 2024 vykonávat činnosti, pro které komora uděluje autorizaci, činí 780 Kč

Číslo účtu

-       336777227/0300

Variabilní symbol

-       číslo oprávnění bez lomítka a bez roku vystavení oprávnění (Př. VS – 1234)

Pokud bude za vás členský příspěvek hradit zaměstnavatel, nebo chcete-li vystavit fakturu za členský příspěvek na své IČO, kontaktujte prosím kancelář ČKZ na info@ckz.cz.

Po úhradě členského příspěvku Vám bude vystaven daňový doklad k přijaté platbě.

Představenstvo na základě písemné žádosti osvobodí od členského příspěvku autorizovaného zeměměřického inženýra, který v kalendářním roce, za který se příspěvek platí, dosáhne věku nejméně 70 let, a který nevykonává činnosti, pro které Komora uděluje autorizaci.

Jestliže není členský příspěvek zaplacen včas, platí se úrok z prodlení ve výši 1 % dlužného členského příspěvku za každý, byť jen započatý měsíc prodlení.

Informace k pojištění odpovědnosti budou následovat v samostatném newsletteru.

zobrazit Všechny zprávy